Olstenwijhe.nl

Portal website, maatwerk website ontwikkeling op basis van Symphony 2 framework

Maatwerk website applicatie

Olstenwijhe.nl is een portal website voor alle bewoners binnen de gemeente. Gedragen door de ondernemers en verenigingen worden bezoekers op de hoogte gehouden van alle laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Olst en Wijhe.

De portal website bevat diverse onderdelen zoals het lokale nieuws, agenda, vacatures en wekelijkse columns. Daarnaast is er voor alle ondernemers een gezamenlijke webshop opgenomen waardoor bewoners de voordelen van lokaal en online shoppen kunnen combineren.

“De mensen bij Magneet Online hebben ons goed geholpen bij de realisatie en de uitbreiding van onze webapplicatie”

Ilse de Vries, Stichting Olst en Wijhe

De vraag

Stichting Olst en Wijhe heeft ons gevraagd een website te ontwikkelen voor de inwoners van Olst en Wijhe met alle nieuwtjes, wetenswaardigheden, tourist info, activiteiten, webshop voor lokale ondernemers en nog veel meer.

De oplossing

Een maatwerk webapplicatie binnen Symfony2 Framework met daarbij een aangeleverd maatwerk ontwerp waarbij zeer veel functionaliteiten zijn ingebouwd. Denk hierbij aan een complete Shop in Shop webwinkel, kalender, diverse feeds, nieuwsmodule, bannermodule, integratie van externe api’s, nieuwsbriefmodule, etc.