Online Marketing voor het maximale resultaat.

Na live-gang van een website of webshop stopt het werk natuurlijk niet. We helpen ook graag met het krijgen van meer bezoekers, klanten of verkopen.

Magneet Online helpt middels verschillende producten en diensten graag bij het behalen van deze doelen. Van het meedenken over je marketingstrategie tot een online advertentie campagne.

Hoe bereikt u online het maximale?

meer bezoekers = meer klanten = meer omzet

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Dat je nieuwe website goed gevonden gaat worden in Google is tegenwoordig een must. De doelgroep moet weten dat je er bent en waarom ze bij jouw moeten zijn.

Ons zoekmachine optimalisatie programma begint met een analyse van uw doelgroep en zoekwoorden om vervolgens de juiste middelen in te zetten. Dit kan uiteenlopen van het schrijven van webteksten tot linkbuilding of landingspagina’s.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over zoekmachine optimalisatie of neem direct vrijblijvend contact op.

Online adverteren (SEA)

Met online adverteren is het mogelijk om je dienst of product direct onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Door specifiek te kijken naar een doelgroep op basis van geslacht, regio of leeftijd kan er veel gerichter geadverteerd worden.

Magneet Online zorgt voor snelle resultaten bij het opzetten van een Facebook campagne of Google Adwords campagne. Resultaten zijn altijd meetbaar en worden samen met de klant geanalyseerd.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over online adverteren of neem direct vrijblijvend contact op.

Meer bereiken door Online Marketing?

Met onze concrete analyse en aanpak helpen we u graag.

magneetonline

succesvol internet

Magneet Online is een  online marketingbureau in Zwolle. Als specialist in internetmarketing voor strategie en uitvoering zijn we dagelijks bezig aan innovatieve projecten.