WordPress Webdesign

Voor websites en webshops in WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) in de wereld. Dit betekent dat op dit moment de meeste nieuwe websites ontwikkeld en gelanceerd worden op basis van het WordPress open source systeem. Kies daarom voor een WordPress webdesign.

Waarom een WordPress website?

Doordat vele websites in meer of mindere mate dezelfde wensen en functionaliteiten bevatten heeft WordPress juist hiervoor de perfecte basis ontwikkeld. Een solide CMS systeem dat krachtig, snel en eenvoudig in gebruik is.

wordpress logo

Toegankelijk

Om te beginnen is het WordPress CMS helemaal gericht op de eindgebruiker. Het beheren van pagina’s, nieuws etcetera werkt heel gemakkelijk en logisch wat maakt dat iedereen ermee kan werken.

Zoekmachine vriendelijk

Zoekmachines zoals Google zijn gek op WordPress websites. Door de zeer degelijke opbouw van code worden websites die op het WordPress CMS draaien erg goed geïndexeerd en scoren deze hoog in de zoekresultaten

Plug-ins en functionaliteiten

Door de grote groep ontwikkelaars (community) die WordPress dragen worden er dagelijks vele nieuwe toepassingen en functies ontwikkeld. Hierdoor is het eenvoudig om extra standaard functionaliteiten aan uw website toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan formulieren, agenda’s en dergelijke.

Social media

Het is met WordPress zeer eenvoudig om koppelingen met uw social media accounts te maken. Deel uw laatste posts of tweets op uw website of synchroniseer uw nieuws met Facebook. Deze koppelingen zorgen tevens voor wisselende content op uw website waardoor het aantrekkelijker is voor uw bezoekers om nog eens terug te komen.

Ook een WordPress website?

Neem contact met ons op en wij realiseren het voor u!