magneetheader2

Magneet Online

Een team voor online succes

Over ons

Magneet Online is een full service internetbureau in Zwolle. Sinds 2008 maken we WordPress websites, Magento webshops en optimaliseren deze middels resultaatgerichte online marketing.

We zien onszelf als partner om samen online doelen te bereiken. Door het uitdenken van een strategie en deze uit te werken naar een mooie website of webshop zetten we een resultaat neer om trots op te zijn.

Daarnaast onderscheiden we ons door onze service. Een Google Analytics uitleg of extra WordPress training? Het is allemaal mogelijk!

dummy-about
IT Performance House Zwolle

IT Performance House

Magneet Online is gevestigd binnen het IT Performance House. Deze IT-hotspot in de regio bestaat uit vele bedrijven en organisaties die voortdurend ontwikkelen aan nieuwe trends en innovaties.

Door deze unieke mogelijkheden en specifieke expertises zijn we in staat om vrijwel iedere klantvraag te realiseren. Van het bouwen van een website tot het uitwerken van een complete online strategie.

Online oplossingen voor het MKB

Vandaag de dag is internet overal om ons heen. We kunnen met smartphones en tablets overal een website bezoeken voor informatie of online shoppen in een webwinkel. Voor ondernemers en met name het MKB liggen hierin nog mooie kansen om te profiteren van deze trend.

Magneet Online richt zich op het MKB door speciaal voor deze groep oplossingen te bieden die passend zijn binnen het budget en de gewenste resultaten. Door het gebruik van “open source” software zoals WordPress en Magento zijn we in staat om mooie producten te ontwikkelen die gebruiksvriendelijk zijn.

dummy-about

Koffie met uitzicht op online succes?

Graag nodigen we u uit eens langs te komen en rond te kijken.

Ons Team

Een veelzijdig team op gebied van marketing, design en development

andre
Andre Florijn

sales / online strateeg

arno
Arno Corbee

online marketeer / projectmanager

henk
Henk van de Berg

back-end developer

Sem
Sem Schilder

designer / developer

Remco
Remco Lijnsveld

developer

Placeholder teamfoto
Guido Kooijmans

front-end developer

Werken bij Magneet Online?

We zijn altijd nieuwsgierig naar mensen met dezelfde online passie.
Benieuwd naar onze huidige vacatures en stage mogelijkheden?

magneetonline

succesvol internet

Magneet Online is een full service internetbureau in Zwolle. We richten ons op het bouwen van professionele websites en webshops en bieden daarnaast ook diverse online marketing mogelijkheden aan. Als specialist in de open source techniek van WordPress websites en Magento webshops zijn we dagelijks met ons team van 6 personen bezig aan innovatieve projecten.