Online Marketing specialisten

Gedreven vakmensen die ook ondernemers zijn en aanvoelen wat nodig is om online resultaat te boeken

andre-273x273
André Florijn

“Vanuit mijn ondernemerschap en gedrevenheid ben ik in staat om mee te denken en kansen te zien om snel resultaat te boeken. Ik denk vanuit de doelgroep van mijn klanten en door mijn achtergrond en ervaring help ik ondernemers met het neerzetten van een winnende online marketing strategie.”

arno
Arno Corbee

online marketeer / projectmanager

Wil jij ook online marketing succesvol inzetten?

Met een kleine wijziging is vaak al een grote verandering mogelijk.

Magneet Online

Specialisten die jou verder helpen

Over ons en onze passie.

Onze passie is ambitieuze ondernemers te helpen om online doelstellingen te realiseren. Vanaf 2008 zetten wij ons in om ondernemers te ondersteunen met het toepassen van resultaatgerichte online marketing wat nu onze focus is. “Want uiteindelijk gaat het erom dat jouw doelgroep je weet te vinden en klanten worden”.

Vanuit onze brede achtergrond in website en webshop ontwikkeling zijn wij in staat om mee te denken om op korte termijn resultaat te boeken, maar ook om samen een toekomstbestendige online marketing strategie uit te denken.

Wij staan naast de ondernemer

Vandaag de dag is internet overal om ons heen. We kunnen met smartphones en tablets overal een website bezoeken voor informatie of online shoppen in een webwinkel. Voor ondernemers en met name het MKB liggen hierin nog mooie kansen om te profiteren van deze trend.

We zien onszelf als partners om samen online doelen te bereiken. WIj onderscheiden ons door onze persoonlijke en directe aanpak vanuit brede kennis en ervaring met altijd het oog op resultaat en daarbij wat het beste is voor jouw klanten.

Wij komen naar jou toe

Wij weten dat jij graag bezig wilt zijn met waar jij goed in bent. Wij komen dan ook graag naar jou toe zodat jij niet onnodig extra tijd kwijt bent. Een bezoek aan onze mooie locatie aan de Wipstrikkerallee in Zwolle voor een strategische sessie of 1-op-1 training doen wij dan ook alleen als dit voor jou van toegevoegde waarde is.

Ook weten hoe je online marketing concreet voor jouw bedrijf in kan zetten?

Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en helpen jou aan extra klanten.

magneetonline

succesvol internet

Magneet Online helpt ondernemers verder te groeien door inzet van Online Marketing.