Optimale conversie met jouw webshop

De juiste aanpak en strategie zijn het begin van een webshop bij ons. Door inzicht in doelgroep, doelstellingen en mogelijkheden te krijgen kunnen de juiste keuzes gemaakt worden voor een succesvol e-commerce bedrijf.

Webshop mogelijkheden

Veel of weinig producten? Externe koppelingen? Elke webshop vraagt om een andere aanpak.

We bieden u graag de onderstaande webshop platformen aan.

WooCommerce webshop

Op zoek naar een e-commerce platform waarmee je snel kan starten? WooCommerce is de perfecte oplossing voor relatief eenvoudige webwinkels tot een paar honderd producten. Daarnaast profiteer je natuurlijk ook direct van alle WordPress voordelen.

Magento webshop

Magento is het populairste e-commerce / webshop systeem ter wereld. Het Magento platform is eenvoudig uit te breiden en door de vele koppelingen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Daarnaast is het in de basis ook zoekmachine vriendelijk.

Onze voordelen

U wilt een website waarmee u vooruit kunt.

Daarom voorzien wij onze websites van extra’s die voor ons vanzelfsprekend zijn.

WordPress CMS

Wij werken met het CMS van WordPress, het meest gebruikte systeem met veel mogelijkheden en bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Zoekmachine vriendelijk

WordPress websites zijn al zoekmachine vriendelijk. Daarnaast implementeren we standaard een aantal SEO tools en voorzien we u graag van advies.

Responsive weergave

Onze websites zijn responsive. Dit wil zeggen dat de weergave van de website zich aanpast aan het gebruikte apparaat. Zo zijn websites beter leesbaar op een tablet of smartphone.

Service

Wij denken graag met u mee en staan voor u klaar. Geen ticketsysteem maar gewoon direct persoonlijke hulp via mail of telefoon.

Meten = Weten

Wij koppelen Google Analytics en Google Webmaster Tools aan uw website. Het vertrekpunt om meer inzicht te krijgen en uw website te optimaliseren.

Hosting & Support

We verzorgen graag een passende hostingomgeving en voorzien uw website van de nodige updates. Zo blijft uw website ook in de toekomst optimaal presteren.

Welk webshop platform te kiezen?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.