“Als strategisch partner zien we onszelf als verlengstuk van jouw organisatie. Naast het bouwen van een website of webshop ligt onze kracht bij het vinden van de juiste oplossing om bedrijfsdoelen waar te maken.”

Wat we ook doen

Full service onderhoud

We ontzorgen u graag voor wat betreft het technisch onderhoud en beheer van uw webomgeving. Door onze updates op het gebied van beveiliging en CMS zorgen we ervoor dat de website goed zichtbaar blijft.

E-mail marketing

Een van de meest effectieve middelen uw website bezoekers te binden tot een waardevolle relatie of vaste klant. Haal meer omzet en resultaat uit uw bestaande klanten.

Hosting

Performance en een snelheid is van groot belang voor uw website of webshop. Voor ons de reden om kwalitatief hoogwaardige hosting te combineren met persoonlijke service.

Wordpress training

Niet zo bekend met het beheren van een website of gewoon behoefte om nog meer te kunnen met het WordPress CMS? We geven graag 1 op 1 of in kleine groepen uitleg over de werking en mogelijkheden van ’s werelds meestgebruikte CMS.

Facebook campagnes

Succesvol Social Media inzetten voor uw organisatie? Met een gerichte campagne bereikt u uw doelgroep voor een relatief lage investering. Goed meetbaar en direct resultaat!

Domeinregistratie

Alles onder één dak, dat is een fijne gedachte. Ook uw domeinen registreren en beheren wij voor u. Eventuele rompslomp nemen wij uit handen zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Koffie met uitzicht op online succes?

Graag nodigen we u uit eens langs te komen en rond te kijken.

magneetonline

succesvol internet

Magneet Online is een full service internetbureau in Zwolle. We richten ons op het bouwen van professionele websites en webshops en bieden daarnaast ook diverse online marketing mogelijkheden aan. Als specialist in de open source techniek van WordPress websites en Magento webshops zijn we dagelijks met ons team van 6 personen bezig aan innovatieve projecten.